Sözleşmeli erler Haberleri

sözleşmeli erler haberleri ve güncel sözleşmeli erler gelişmeleri, sözleşmeli erler ile ilgili tüm video, sözleşmeli erler fotoğrafları ve sözleşmeli erler haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam edilen erlere memuriyet kadrosu verilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce sözleşmeli olarak istihdam ettirilen sözleşmeli erlere yeni yılda memuriyet kadrosu verilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde sözleşmeli olarak istihdam ettirilen erlerin memuriyet kadrosuna geçmesi için İyi Parti Meclis'e kanun teklifi sundu.

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'da belli bir kıdeme ulaşan ve sözleşmeli olarak istihdam edilen erler torba yasada yer alacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olarak çalışan sözleşmeli erler kanunda yer alan 6191 sayılı kanuna göre memuriyet kadrosuna geçebilecek mi?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sözleşmeli er olarak istihdam ettirilen ve kanunen 7 yıl görev yapan Sözleşmeli erlere atama yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri çatısı altında çalışan ve yönetmelik gereği en az 7 hizmet yılını dolduran sözleşmeli erler, memuriyet kadrosuna geçebilecek...

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olarak çalışan ve yedi yılını doldurmuş sözleşmeli erlere, kamuda ne zaman istihdam verilecek?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan ve terör örgütleri, FETÖ ile bağı olmayan sözleşmeli erler atama bekliyor.

İşçi Haberleri

Kamu kurum ve kuruluşlarında yönetmelik gereği istihdam hakkı olan sözleşmeli erlere atama yapılacak mı?

İşçi Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde çalışan ve askerlik hayatında 7. yılını dolduran sözleşmeli erler, 6191 sayılı kanuna göre memuriyet hakkı bulunmaktadır.

Genel

7 yıllık görev süresini tamamlayan sözleşmeli er ve erbaşlar atanma talebiyle yetkililere sesleniyor.

Reklam Bloğu
//