Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Haberleri

Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği haberleri ve güncel Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği gelişmeleri, Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği ile ilgili tüm video, Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği fotoğrafları ve Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Antalya Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği pazar günü düzenleyecekleri basın açıklamasıyla bir kez daha haklarını arayacak.

İşçi Haberleri

Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği bugün sahaya inerek basın açıklamasında bulundu.

İşçi Haberleri

Bilecik Staj ve Çıraklık Mağdurları Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği bugün sahaya inerek basın açıklamasında bulundu.

İşçi Haberleri

Meclis'in açılmasına az bir süre kala, staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti gündemde yerini korurken İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği...

İşçi Haberleri

İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, staj ve çıraklık mağduriyetine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İşçi Haberleri

Emeklilikte önlerinde bulunan engelleri kaldırmak isteyen staj ve çıraklık mağdurları, haklarını almak için örgütlenerek yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor.

İşçi Haberleri

İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, "Hakkımız olan sigorta girişimizin geçerli olmasını istiyoruz" dedi.

İşçi Haberleri

İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat Bal, staj ve çıraklık konusuna ilişkin paylaşımda bulundu.

İşçi Haberleri

Staj süresinin EYT kapsamında dahil edilip edilmeyeceği merak edilirken, İstanbul Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Kurucu Başkanı Murat konuya ilişkin...

Reklam Bloğu
//