Staj ve Çıraklık Sigortası Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası haberleri ve güncel Staj ve Çıraklık Sigortası gelişmeleri, Staj ve Çıraklık Sigortası ile ilgili tüm video, Staj ve Çıraklık Sigortası fotoğrafları ve Staj ve Çıraklık Sigortası haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

EYT kapsamına dahil edilmemeleri nedeniyle emekli olamayan staj ve çıraklık sigortası mağdurları bir kez daha tek yürek olarak yetkililere seslenecek.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen vatandaşlar çözüm için seslerini duyurmaya devam ediyor.

İşçi Haberleri

Mevcut ekonomik şartlarda geçim sıkıntısı yaşarken emeklilik hakkı için mücadele eden staj ve çıraklık mağdurlarına destek yağıyor.

Ekonomi

2024 yılında Meclise sunulacak torba yasasında neler var? Yeni yılda TBMM'ye sunulacak torba yasasında neler var?Meclis'in, ocak ve şubat aylarında...

İşçi Haberleri

Trakya Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Platformu üyeleri geçtiğimiz pazar günü Kartal Meydanında düzenlenen ‘Büyük İstanbul Buluşması’ mitingine katıldı.

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının başlangıç sayılmasını isteyen staj ve çıraklık mağdurları çözüm için büyük adım attı.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu tarafından hazırlanan staj ve çıraklık sigortası dosyası AK Parti'ye sunuldu.

Ekonomi

Staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti çığ gibi büyürken gözler yetkililere çevrildi. Peki staj ve çıraklık sigortası emekliliğe sayılacak mı?

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, staj ve çıraklık sigortasının emeklilikte kapsayıcı olmasını içeren önergeye ne cevap verecek? İşte...

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının emeklilikte başlangıç olarak kabul edilmesini talep eden Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği, basın açıklaması düzenliyor!

Ekonomi

Emeklilik haklarından mahrum bırakılan staj ve çıraklık mağdurları, son gelişmeler karşısında umutlandı. Peki staj ve çıraklık sigortası emeklilikte sayılacak mı?...

İşçi Haberleri

Staj ve çıraklık sigortasının emeklilikte bağlayıcı olup olmayacağı merak konusu olurken staj ve çıraklık mağdurlarının sorunları Meclis'e taşındı.

Reklam Bloğu
//