Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Haberleri

Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu haberleri ve güncel Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu gelişmeleri, Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu ile ilgili tüm video, Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu fotoğrafları ve Staj Ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklaması üzerine, sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı'ya seslenerek, "Şahsınız ve partiniz ‘Staj ve Çıraklık Sigortası...

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Kurucu Başkanı Murat Bal, yaptığı paylaşımla 3308 Sayılı Kanun kapsamında işletmelerde fiilen çalışan stajyer...

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Kurucu Başkanı Murat Bal, federasyon hesabından yaptığı paylaşımla staj ve çıraklık mağdurlarına seslendi.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, “Büyük İstanbul Buluşması” çalışmalarına başladı.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 10 Aralık 2023 tarihinde İstanbul'da bir araya gelecek.

Ekonomi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, dün birçok şehirde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile bir kez daha yetkililere seslendi.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, Türkiye genelinde eş zamanlı meydanlara inerek, 5 Kasım Pazar günü basın açıklamaları yapacaklarını duyurdu.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, 5 Kasım tarihinde birçok şehirde gerçekleştirilecek olan basın açıklamasına davette bulundu.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, staj ve çıraklık sigortası başlangıcının SSK başlangıcı sayılması talebiyle yetkililere çağrıda bulunuyor.

Ekonomi

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu ve bağlı dernek yöneticileri ekipler halinde birçok görüşme yapmak üzere Ankara’da toplandı.

Ekonomi

Staj ve çıraklık sigortası nedeniyle emekli olamayan vatandaşların hakkı için mücadele veren Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu, yönetim yapısını...

Reklam Bloğu
//