Tatil Haberleri

tatil haberleri ve güncel tatil gelişmeleri, tatil ile ilgili tüm video, tatil fotoğrafları ve tatil haberleri İşçi Haber sitemizde


Magazin

Hafsanur Sancaktutan, tatil pozlarıyla gündeme damga vururken ünlü oyuncu Kerem Bürsin de Sancaktutan'ın pozlarına kayıtsız kalamadı.

Gündem

Bursa Büyükşehir Belediyesi; kışın kayakçıların, yazın ise günübirlik tatilcilerin vazgeçilmezi olan Uludağ’ın yolunu sil baştan yeniliyor. Uludağ yolunu kalite ve...

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 28 Mayıs seçimleriyle ilgili olarak dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15 Mayıs'ta eğitim öğretime 1 gün ara verileceğini ve öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını bildirdi.

Magazin

Kısa süre önce ilişkileri ortaya çıkan Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz çifti baş başa Maldivler'e tatile gitti.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarında 10 ildeki eğitim-öğretimi 1 Mart'a kadar ara verildiğini açıkladıklarını hatırlatarak okulların ertelenebileceğini belirtti.

Gündem

Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok şehirde etkisini artırırken, yağışlara bağlı olarak 6 ilde okullar tatil edildi.

Gündem

Türkiye'de faaliyet gösteren tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde alınan karar bir kere daha...

Yaşam

Sinop'ta, Erfelek ilçesinde bulunan Tatlıca Şelaleleri'nde gezinti yapan ziyaretçilerin üzerlerine ağaç devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Magazin

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile bir süredir Marmaris'te güneşin ve denizin keyfini çıkardığı tatili bitti.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, doğal afetler sırasında İstanbul'da bulunmayıp tatilde olmasıyla ilgili kendisine yöneltilen eleştirilere katıldığı TV programında yanıt verdi....

Gündem

Bayram tatili sebebiyle ziyaretçi akınına uğrayan tatil bölgelerinde tatilcilerden geriye tonlarca çöp kaldı.

Reklam Bloğu
//