Trabzonspor Haberleri

trabzonspor haberleri ve güncel trabzonspor gelişmeleri, trabzonspor ile ilgili tüm video, trabzonspor fotoğrafları ve trabzonspor haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitirmek isteyen Trabzonspor, yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Spor

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi. İşte detaylar...

Spor

Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Onuachu, 6 maçlık aranın ardından Gaziantep FK karşısında saha çıktı, hat-trick yaptı.

Spor

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarına başladı. Karadeniz ekibi, 2 futbolcuyla anlaştı. İşte detaylar..

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Trabzonspor, ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen 4-2 galip geldi.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un iç saha performansı taraftarda endişe yarattı.

Spor

Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek final kapısını araladı.

Spor

Türk futbolunun önemli değerlerinden Mehmet Ali Yılmaz, 78 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yılmaz'ın ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

Spor

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı ve 3 adet soru sorarak tepki gösterdi.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarında düdük çalacak hakemeler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Spor

Trabzonspor ile daha önce 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan Abdullah Avcı, şimdi de Türkiye Kupası'nı kazanmak...

Reklam Bloğu
//