Tüfe Haberleri

tüfe haberleri ve güncel tüfe gelişmeleri, tüfe ile ilgili tüm video, tüfe fotoğrafları ve tüfe haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2024 Mayıs ayı Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını paylaşıldı.

Ekonomi

Nisan ayı kira artış oranı, mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla birlikte belli oldu. İş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde...

Ekonomi

Küresel piyasalar, bu hafta da karışık bir seyir izlerken, gözler gelecek hafta ABD Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına çevrildi.

Dünya

ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), şubatta aylık bazda beklentiler dahilinde yüzde 0,4 arttı, yıllık bazda ise yüzde 3,2 artışla piyasa...

Dünya

ABD'de TÜFE ocakta aylık bazda yüzde 0,3 ve yıllık bazda yüzde 3,1 artışla piyasa beklentilerinin üstüne çıktı.

Ekonomi

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde ekimde en yüksek aylık reel getiri yüzde 0,89 ile külçe altında gerçekleşti.

Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi güne düşüşle başladı. İsrail'in Suriye'ye yönelik saldırıları ise piyasaları tedirgin etti.

Ekonomi

Ağustos ayı enflasyon verileri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ağustosta tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yüzde 9,09 artış kaydetti....

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yıl sonu Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki (TÜFE) artış beklentisi yüzde 43,82 oldu.

Ekonomi

Enflasyon, haziranda yıllık bazda yüzde 38,21'e gerilerken, bu rakam son 18 ayın en düşük seviyesi olarak kayıtlara geçti.

Ekonomi

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 1.481 lira seviyesinde işlem görüyor.

Ekonomi

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek hafta yapılacak toplantıda faiz artırmayabileceğine yönelik beklentilerin güçlenmesiyle yeni haftaya pozitif başladı.

Reklam Bloğu
//