Tütün Haberleri

tütün haberleri ve güncel tütün gelişmeleri, tütün ile ilgili tüm video, tütün fotoğrafları ve tütün haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

Tütün, tütün mamulleri, makaron, yaprak sigara kağıdı, sigara filtresi, alkol ve alkollü içkilerin üretim ve ticaretini yapanlardan alınacak teminat bedelleri...

Sağlık

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Demet Karnak, toz taşınımı konusunda uyarılarda bulundu.

SAĞLIK

Kardiyovasküler hastalıklar dünya çapında önde gelen ölüm nedeni olmaya devam ediyor ve günümüzde tüm küresel ölümlerin yaklaşık 1/3’ünü oluşturuyor.

Dünya

İngiltere’de yeni neslin hayat boyu sigaraya erişimini yasaklayacak tasarı parlamentoda onaylandı.

Gündem

Resmi gazete'de yayımlanan habere göre, tütün doldurmak için kullanılan sigara kağıdı "makaron" tütün ve alkol gibi bandrol sistemine dahil edildi.

Ekonomi

Nargilelik, pipoluk ve sarmalık kıyılmış tütün mamulünün piyasaya arzında gramaj çeşitliliği açısından sınırlama getirildi.

Gündem

Enflasyonun artış göstermesiyle zamlardan tütün ve tütün ürünleri de etkilendi. Sigara tiryakilerine üzücü haber kaç TL zam geldi?

Gündem

Son dakika haberi... Sigara grubunda tütüne 10 TL zam geldi.

Yaşam

Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği (TÜSAD) Tütün Kontrolü Çalışma Grubu Başkanı Doç. Dr. Volkan Kara, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gündem

Tütün, tütün mamulleri ve alkol piyasasına ilişkin teklif, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Teklifle, Tarım ve Orman Bakanlığından yetki belgesi...

Ekonomi

Bugün Resmi Gazete 'de yayımlanan kararla birlikte cep telefonları ve tütün satışında uygulanan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahı yeniden belirleniyor.

Genel
Reklam Bloğu
//