Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye'deki gaz sahasına ilişkin açıklama Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli'den Süleymaniye'deki gaz sahasına ilişkin açıklama

Sigara fiyat listesi değişmey devam ediyor. Tiryakileri üzecek haber bugün içinde ard arda geldi. PMI ve Royal Tobacco grubu sigaralarına gelen zam sonrası JTİ sigara fiyatları da bu gece  artış gösterecek. Peki, Winston sigara fiyatı ne kadar oldu? İşte İşte yeni sigara fiyat lstesi..

Sigaraya zam üstüne zam gelmeye başladı. Geçtiğimiz haziran ayında peşpeşe zamlanan sigara fiyatı listeleri bugün itibariyle yeniden zam görmeye başladı. Peki, Winston sigara fiyatı ne kadar oldu? Camel sigara ne kadar? İşte zam sonrası JTİ sigara fiyatları listesi detayları... 

JTİ SİGARA FİYATLARI ZAMLANDI
Sigara fiyatları listesi üreticilerin açıklamalarıyla bugünden itibaren bir bir zamlanmaya başladı. 

Sigara fiyat listesi tarafında bugün iki sigara grubu 5 TL ile 7 TL seviyesinde zam yapmıştı. PMI sigara fiyat listesi paket başına 5 TL artış yaşarken, Royal Tobacco sigar fiyat listesi de 7 TL zamlanmıştı. Söz konusu zamlı sigara fiyatları listesi bugünden itibaren geçerli olmuştu. 

İŞTE YENİ WİNSTON SİGARA FİYATI
JTİ sigara fiyatları listesi tarafında da zam söz konusu oldu. Bünyesinde Winston, Camel, Monte Carlo, LD sigaraları barındıran grup, sigaraya zam yaptı. JTİ sigara fiyat listesi zammı yarından (5 Eylül 2023) itibaren geçerli olacak.