UEFA Haberleri

UEFA haberleri ve güncel UEFA gelişmeleri, UEFA ile ilgili tüm video, UEFA fotoğrafları ve UEFA haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final rövanşında Belçika ekibi Club Brugge ile İtalya temsilcisi...

Spor

UEFA, Türk hakem Halil Umut Meler'in Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda görev alacağını açıkladı.

Spor

Acun Ilıcalı, Türk futbolseverlere büyük bir jest yaptı. Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Olympiakos maçının yayınlanacağı kanalı açıkladı.

Spor

UEFA, Sparta Prag maçındaki sportmenliğe aykırı davranışları gerekçesiyle Okan Buruk'a 2 maç ceza verdi.

Spor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile İsviçre'deki UEFA genel merkezinde bir araya geldi.

Spor

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi son 16 turunda U.S Gilloise deplasmanında aldığı 3 maçlık deplasman cezasına indirim geldi.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turu yarın oynanacak olan 2 karşılaşmayla başlayacak. İşte detaylar...

Spor

UEFA'dan hakem hocası ve eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'ya görev geldi. İşte haberin detayları...

Spor

UEFA, 2025 Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda yarın oynanacak Kuzey Makedonya-İsveç maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi kurası TSİ 14.00, Avrupa Ligi kurası TSİ 15.00, Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ise TSİ 16.00'da başlayacak.

Spor

Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 7 Mart Perşembe günü oynanacak olan Milan-Slavia Prag maçını yönetecek.

Spor

UEFA genel merkezinde düzenlenecek kura töreninin ardından Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray'ın üst turdaki rakibi belirlenecek.

Reklam Bloğu
//