Vatan Partisi Haberleri

Vatan Partisi haberleri ve güncel Vatan Partisi gelişmeleri, Vatan Partisi ile ilgili tüm video, Vatan Partisi fotoğrafları ve Vatan Partisi haberleri İşçi Haber sitemizde


İşçi Haberleri

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Murat Demirbaş,Çankaya Belediyemizin kadrolu personellerine ve şirket işçilerine seslendi.

İşçi Haberleri

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan belediye şirket işçilerine destek vererek yarın gerçekleşecek olan basın açıklamasına katılacağını duyurdu.

İşçi Haberleri

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan belediye şirket işçileriyle sohbet odasında bir araya gelecek!

Siyaset

Vatan Partisinin bir otelde düzenlenen 12. Olağan Ankara İl Başkanlığı Kurultayı'nda Ankara'daki belediye başkan adayları açıklandı.

İşçi Haberleri

Vatan Partisi Çankaya Belediye Başkan Adayı Murat Demirbaş, belediye şirket işçileriyle sohbet odasında bir araya gelecek!

Politika

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayını açıkladı.

Siyaset

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, danışman olarak Emin Adanur’u görevlendirdi. Perinçek'in atadığı Adanur'un dolandırıcılıktan yargılandığı ortaya çıktı. Perinçek, atama...

Genel
Genel
Reklam Bloğu
//