VELİ AĞBABA Haberleri

VELİ AĞBABA haberleri ve güncel VELİ AĞBABA gelişmeleri, VELİ AĞBABA ile ilgili tüm video, VELİ AĞBABA fotoğrafları ve VELİ AĞBABA haberleri İşçi Haber sitemizde


Ekonomi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TÜİK’in yıllık enflasyon oranını yüzde 61,98 olarak açıklamasına tepki göstererek açıklamalarda bulundu.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kamu kurumlarında taşeron olarak çalışan işçilere destek verdi.

İşçi Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, EYT'de bağkurluların, stajyerlerin, tescil mağdurlarının ve prime takılanların yararlanamamasına tepki gösterdi.

Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, staj ve çıraklık mağdurlarının yaşadığı sıkıntıları Meclis gündemine taşıdı.

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, EYT kapsamındaki esnafa 2000 öncesi tescil ve Bağ-Kur borçlanması getiren kanun teklifinin bugün Meclis’e...

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak iktidara seslendi.

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba EYT konusunda hükümetin EYT'lileri oyaladığını söyledi.

İşçi Haberleri

CHP'li Veli Ağbaba, işe giriş tarihlerinin sigorta başlangıcı olarak kabul edilmemesi nedeniyle 1,5 milyon kişinin mağduriyet yaşadığını söyledi.

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba EYT'lilere seslendi

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan EYT konusuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

İşçi Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığı'nda basın toplantısında EYT konusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Malatya

Ağbaba, partisinin Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
//