Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri İşçi Haber sitemizde


Dünya

Japonya'da bir tapınakta düzenlenen ağlayan sumo bebek yarışmasından ilginç kareler geldi. Bebekler, hakemler tarafından maske ile korkutulup ağlatılıyor.

Bilim, teknoloji

Kuantum bilgisayarlarının kullanımlarıyla alakalı daha ayrıntılı bilgi edinebilmek için Google tarafından büyük ödüller içeren bir yarışma başlatıldı.

Magazin

Survivor All Star'ın 10 0cak günü yayınlanan bölümünde Sercan, Ersin ve Doğukan eleme kotasına girerek gergin anlar yaşadı.

Magazin

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı, hafta içi her gün izleyici karşısına çıkıyor. Yarışmada elenen kim oldu ?

Magazin

Survivor 2023 yarışmacıları arasında kıran kırana mücadeleler devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde yaşanan gerginlik gündeme damga...

Magazin

Survivor 2023'ten ayrılan ayrılana! Ünlü isimden sonra başka bir isim daha yarışmadan çekileceğini duyurdu.

Magazin

Herkesin ekrana kitlenerek izlediği Survivor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Kısa sürede kendini ispatlayan yarışmacı beklenmedik bir şekilde Survivor'a veda etti.

Genel

- Yunus Emre ve Türkçe Yılı vesilesiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışmada ödüle değer görülen...

Genel
Genel
Genel
Genel
Reklam Bloğu
//