Yusuf Tekin Haberleri

Yusuf Tekin haberleri ve güncel Yusuf Tekin gelişmeleri, Yusuf Tekin ile ilgili tüm video, Yusuf Tekin fotoğrafları ve Yusuf Tekin haberleri İşçi Haber sitemizde


EĞİTİM

Devlet kurumlarına bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenler, her platformda yetkililere seslenmeye devam ediyor.

EĞİTİM

Mehmet Tahtasız, TBMM'de yaptığı konuşmada, mülakatsız atama bekleyen öğretmenler ve memur öğretmenlerin sorunlarını dile getirdi.

EĞİTİM

Devlet kurumlarına bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan ücretli öğretmenler, her platformda yetkililere seslenmeye devam ediyor.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocukların pedagojik gelişimlerine zarar veren sosyal medya uygulamalarıyla ilgili tedbirler almayı planladıklarını söyledi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim-öğretim sürelerinde yapılacak değişiklikler hakkında detay verdi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yeni müfredatın 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında 1'inci, 5'inci ve 9'uncu sınıflarda uygulanacağını açıkladı.

EĞİTİM

Öğretmenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel seçimler öncesi mülakatın kaldırılması vaadinin uygulanmasını bekliyor. Yerel seçimler öncesi mülakatsız bir şekilde rekor...

İşçi Haberleri

Bakanlık ücretli öğretmenler için uzmanlık alanlarını belirleyip kariyerlerini geliştirmeleri adına destekleyecek adımlar atacak.

Genel

Milli Eğitim Bakanlığı, 6 Şubat Kahramanmaraş depremini anmak için bir son dakika duyurusu gerçekleştirdi.

Gündem

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 15 Ocak Pazartesi günü tüm temel ve ortaöğretim kurumlarında bayrak...

EĞİTİM

2020 KPSS mağduru öğretmenler ek atama yapılmasını talep ederek yetkililere seslenmeye devam ediyor.

İşçi Haberleri

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu Kurucu Başkanı Murat Bal, yaptığı paylaşımla Bakan Yusuf Tekin ve Bakan Vedat Işıkhan'a staj...

Reklam Bloğu
//