Ziraat Türkiye Kupası Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası haberleri ve güncel Ziraat Türkiye Kupası gelişmeleri, Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili tüm video, Ziraat Türkiye Kupası fotoğrafları ve Ziraat Türkiye Kupası haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş, rakibini 2-0 mağlup ederek yarı finalde Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında konul ettiği Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor

Trabzonspor, bugün Başakşehir ile yapacakları maç öncesinde "Müsabakaya etki etmesi muhtemel kirli eller dolayısıyla endişeliyiz." açıklamasını yaptı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün Trabzonspor-Başakşehir ve Beşiktaş-Konyaspor maçlarıyla devam edecek.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçında başkent ekibi Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe, 3-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yarı finale kalmak için mücadele edeceği turda, hakemler de belli oldu.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri yarın Ankaragücü'nün Fenerbahçe'yi konuk etmesiyle başlayacak.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları çekilmişti, bugün de çeyrek final maçlarının tarihleri belli oldu.

Spor

Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. İşte Süper...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunun sona ermesiyle beraber çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri yarın belli oluyor.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda; Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni geriye düşmesine rağmen devirdi. Beşiktaş da Antalya'da geri düşse de rakibini eledi.

Spor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda konuk ettiği Trendyol 1. Lig temsilcisi Teksüt Bandırmaspor'u 4-2 yenerek adını çeyrek finale...

Reklam Bloğu
//