Ziraat Türkiye Kupası Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası haberleri ve güncel Ziraat Türkiye Kupası gelişmeleri, Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili tüm video, Ziraat Türkiye Kupası fotoğrafları ve Ziraat Türkiye Kupası haberleri İşçi Haber sitemizde


Spor

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından açıklama yaptı.

Spor

MKE Ankaragücü'nün Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın sağ aşil tendonunun koptuğu bildirildi. İşte detaylar...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek final kapısını araladı.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. İşte detaylar...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarında düdük çalacak hakemeler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Spor

Trabzonspor ile daha önce 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa zaferi yaşayan Abdullah Avcı, şimdi de Türkiye Kupası'nı kazanmak...

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yarın oynanacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasıyla start alacak.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçlarının programları Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Spor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda konuk ettiği Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Karagümrük, Trabzonspor'un rakibi oldu.

Spor

Trabzonspor, sezonun kalan kısmında hedef olarak ligde üçüncülüğü ve Ziraat Türkiye Kupası'nı almak istiyor. Bordo mavili ekip kupada yarı finale...

Spor

Trabzonspor Kulübü; hakem hataları, Türkiye Futbol Federasyonu ve VAR hakkında sert bir metin yayınladı. Karadeniz ekibi, verilen kararlara tepki gösterdi.

Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Kazanan yarı finalde Trabzonspor'un rakibi olacak.

Reklam Bloğu
//