Emanet dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve dünyanın her yerinde hayranları olan Halil İbrahim Ceyhan, sık sık sosyal medyada gündem oluyor. 

'Ömer' dizisinin yönetmeninden şok açıklama! Camilere girmeleri yasaklanmış 'Ömer' dizisinin yönetmeninden şok açıklama! Camilere girmeleri yasaklanmış

Uzun süredir sosyal medya listelerinin en üst sıralarında yer alan Halil İbrahim Ceyhan'a özellikle yurtdışındaki hayranları büyük bir destek veriyor.  Ünlü oyuncunun sosyal medyadaki popülerliğe bir hayli yüksek.

Dizinin dünyanın farklı ülkelerinde gösterilmesi ile birlikte Halil İbrahim Ceyhan’ın ünü de ülke sınırlarını aştı! Çok daha popüler olan Burak Özçivit, Onur Seyit Yaran, Kerem Bürsin gibi isimler ise “Top Face In The World 2023” sıralamasında daha geride yer alıyorlar!

Ne Burak Özçivit ne Onur Seyit Yaran! Birincilik Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan'ın! 2

Halil İbrahim Ceyhan'ın birinci olduğu listede,  Hande Erçel, Kerem Bürsin, Özge Yağız, Gökberk Demirci, Ayça Ayşin Turan, Burak Özçivit, Onur Seyit Yaran gibi isimlerin alt sıralarda kalması ise Ceyhan'ın kariyer basamaklarını hızla tırmandığını bir kez daha ortaya koydu.