Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi Nihal Candan sağlık sorunları gerekçesiyle tahliye edildi

Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti'nde başarılı bir rol sergiliyor. Hem televizyonda hem de sosyal medyada çok sayıda hayranı var. Emanet dizisinden sonra Kirli Sepeti projesine katılan Ceyhan, oyunculuğuyla takdir kazandı. Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Halil İbrahim Ceyhan, hayranlarının desteği sayesinde en popüler erkek oyuncular listesine girdi. Listede 43 bin ileti sayısıyla 8. sırada yer aldı.

Halil İbrahim Ceyhan beğeni kazandı

Fox TV, Yasak Elma dizisiyle uzun süre reyting listelerinin başında yer aldı. Fakat dizi sona erince kanal yeni arayışlara girdi. Bu arayışın sonucunda ortaya Kirli Sepeti adlı dizi çıktı. Birkaç hafta önce ilk bölümü ekrana gelen dizi, Fox TV’nin popüler yapımları arasına katıldı. Dizinin kadrosunda Melisa Döngel, Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun gibi usta oyuncular bulunuyor. Halil İbrahim Ceyhan da dizideki rolüyle izleyenlerin beğenisini kazandı.

Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel uyumu beğenildi

Emanet dizisindeki Yaman rolüyle tanınan Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti'nde de başarılı bir performans sergiledi. Melisa Döngel ile harika bir ikili oluşturan yakışıklı oyuncu, son paylaştığı videoyla hayranlarını heyecanlandırdı. Mahsun Kırmızıgül'ün 'Prestij Meselesi' filminde de rol alan Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan ile çektiği videoyu Instagram'da paylaştı. 'Bizim şarkımız oldu' notunu ekleyen Döngel, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Melisa Döngel ve Halil İbrahim Ceyhan'ın uyumu, sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı.