Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt! Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili sözlerine dizinin senaristinden bomba yanıt!

Son olarak Babil dizisinde oynayan usta oyuncu Halit Ergenç setlere ara vermişti. 

Sevilen oyuncunun Disney Plus'ta yayınlanacak olan Nomen isimle diziyle setlere geri döneceği iddia edildi.

Türkiye'de hizmet vermeye başlamasıyla çok konuşulan ve kullanıcı sayısını günden güne artıran Disney Plus'tan Halit Ergenç'li dizi geliyor. 

Nomen dizisi için çalışmalara başlandığı ve başrollerinde Halit Ergenç’in yanı sıra Songül Öden ve Melis Sezen gibi başarılı isimlerin olacağı açıklandı. Bunun yanı sıra dizinin kadrosuna usta isim Serkan Altunorak'da dahil edildi. 

Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde beraber rol alan iki başarılı isim Halit Ergenç ve Serkan Altunorak tekrardan setlerde buluştu. 8 bölüm olarak yayınlanacağı düşünülen Nomen dizisinde Ergenç'in hayat vereceği karakter düşünceyi sese dönüştüren bir cihaz bularak teknolojik konusunda atılım yapan bir mühendise hayat vereceği bilgisi paylaşıldı. 

Nomen dizisinde Halit Ergenç'in canlandırdığı karakterin yakın arkadaşına hayat veren Serkan Altunorak ise, iki eski rol arkadaşı ile yeniden bir dizide buluşmanın da heyecanını yaşayacak. Oyuncu, bu son bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sonradan katılmış ve Bora karakteri ile de hikayeye bir hayli hareket katmıştı.