Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çok konuşuldu! Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan çok konuşuldu!

12 Eylül Salı günü Fox Tv'de ilk bölümü yayınlanan Yabani dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekran başına kitlerken sosyal medyada da çok konuşuluyor. Dizi, köklü bir ailede doğduktan sonra kaçırılıp sokaklara düşen Yaman karakterinin, yıllar sonra eve dönüşünü ve sonrasında gelişen olayları konu alıyor.

Yabani dizisinin kadrosunda hangi oyuncular var?

Yabani dizisinin başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas gibi genç yetenekler bulunuyor. Kadroda ayrıca Yurdaer Okur, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç gibi tanınmış isimler de yer alıyor:

- Yaman: Halit Özgür Sarı
- Rüya: Simay Barlas
- Serhan Soysalan: Yurdaer Okur
- Alaz Soysalan: Bertan Asllani
- Şebnem: Şebnem Hassanisoughi Bilgiç

Yabani dizisinin konusu nedir?

"Yabani" adlı dizi, köklü bir aileden gelen, ancak sokaklara düşen bir çocuğun yaşadığı dram dolu hikayeyi anlatıyor. Hayatının zorluklarına rağmen, bu çocuk her zaman yaşam sevincini korumuş ve yıllar sonra evine geri döner. Şimdi, kendisini yeniden inşa etmeye ve hayatın çelişkilerine alışmaya çalışıyor.

Yabani - Merakla Beklenen Yeni Dizi "Yabani"nin İlk Tanıtımı Yayınlandı |  FOX

Adba Analytics isimli sosyal medyada analitik yapan bir şirket her gün sosyal medyada en çok konuşulan isimleri paylaşmakta.

Son paylaştığı #dünneoldu listesinde ise Yabani'de Yaman ve Rüya'yı canlandıran Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas ilk sıralarda yer aldı.