Son olarak Özge Yağız'ı kadrosuna katan popüler dizi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç.'nin kadrosuna Hande Erçel'in de katılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

Son olarak Sen Çal Kapımı adlı dizide rol alan Hande Erçel, 10 aydır ekranlara ara vermişti. Güzel oyuncunun Erdal Beşikçioğlu ile rol alacağı iddiaları sosyal medyada çok konuşuldu. İkilinin partner olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Yapım ekibinden bu iddialara bir doğrulama gelmedi. 

Ana oyuncuların yanında birçok yeni oyuncuyu da kadrosuna katmaya devam eden Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. BluTV'de seyirci karşısına çıkmak için hazırlanıyor. 

İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak? İnci Taneleri'nden seyirciyi üzecek haber! Erken sezon finali mi yapacak?

Geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun da dizide oynayağı iddiaları Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılmıştı. 

Altuntaş, Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi oyuncuların da dahil olduğunu  açıklamıştı.