TV8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olan Evrim Keklik takım arkadaşı Hikmet arasında tartışma çıktı. Sabah saat 9 gibi çekiçle gürültü yapan Hikmet'e başta takım arkadaşları olmak üzere Evrim Keklik ve Gökhan Keser gibi isimlerde tepki gösterdi. 

İlk olarak çekiç konusuyla ilgili Gökhan ve Evrim arasında bir diyalog gerçekleşti. Evrim konuşmasında; " Ama yeter. " diye sert bir çıkışta bulundu. Takım arkadaşı Gökhan "Ünlüler adasında hiç böyle şeyler yok." diyerek Evrim'i destekledi. Bu cevabın üzerine Evrim " Ünlüler adasında çünkü Hikmet diye biri yok." dedi.

Gökhan Keser ile konuşmasının bitimine yakın Evrim, Hikmet'in yanına geldi. Sesten rahatsız olduğunu ve sabah saatlerinde çekiç sesi çıkarmanın saygısızlık olduğunu belirten cümleler kullandı. 

Evrim'in "Hikmet Abi. Allah aşkını çekiçle ses çıkarma ne olur demesi üzerine Hikmet "Neden?" sorusunu Evrim'e yöneltti.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Evrim, "Uyumak istiyorum ne olur" cevabını verdi. Hikmet ise bu cevap sonra "saat 9 oldu Evrim" yanıtını verdi. Ardından Evrim "Ama bırak da buna biz karar verelim. Her sabah çekiç sesin var. " dedi. Hikmet sinilerek, "Allah Allah. Buna sen karar veremezsin öyle dersen. Burada belli bir uyuma saati yok ya. Öyle dersen, "Uyuyalım." dersen tamam. " dedi.

Son olarak barakanın içine gelerek arkadaşlarına doğru, "Ama bir saygıdır bu. Benim sabah dokuzda uyanıp şu barakanın içinde Nisa'yla bu sesle sohbet etmem gibi bir şey. O çekici orada çakıyorsa bende burada çatır çatır sohbet ederim....Siz uyurken ayıp olmaz mı? " diyerek cümlesini bitirdi. 

Tartışmanın tamamını izlemek için tıklayın