Partisi adına basın açıklaması yapan Sait Kıran 2015 seçimlerinden sonra, seçimlere 600 milletvekili adayı ile katılacaklarını açıkladı.

HKP Genel Sekreteri Sait Kıran'ın açıklamasından öne çıkanlar:

Bu ülkenin en vatansever, en haksever, en doğa ve hayvansever partisi, Halkın Kurtuluş Partisi seçimlere hazır.
Ülke depremlerin ardından yeni bir seçime doğru gidiyor en son 81 ilde 550 milletvekili adayı ile katıldığımız 2015 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden sonra bu kuralları seçimler ve siyasi partilerle ilgili bütün mevzuat yok sayılara partimize karşı tam kanunsuzluk yapılarak seçimlere sokulmadık.

''PARTİMİZ BÜTÜN ENGELLERİ BİRER BİRER AŞTI''

Türkiye çapında kurulu bulunan bütün il ve ilçe örgütlerimiz yok sayıldı. Bu da yetmedi genel başkanımız, halkımızın HKP'li dayısı Nurullah Efe Ankut'a, ABD-AB emperyalistlerini ve yerli satılmışları teşhir eden, halkımızın soyulmasına, vatan topraklarının peşkeş çekilmesine, kanser düzenine isyan eden, her sözüne, her yazısına durmadan davalar açıldı. on yılı aşan cezalar verildi. Davalar açılmaya cezalar verilmeye de devam ediyor. Ama halkın iktidarını, hür güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi kurmak görevi omuzlarında olan partimiz, daha geniş kitleye ulaşıp, anlaşılmak için ve halkımıza ulaşmak için bütün engelleri birer birer aştı. 

''PARTİMİZ 600 MİLLETVEKİLİ İLE KATILIYOR''

''Partimiz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlere 600 milletvekili adayı ile katılıyor. Halkımızın partimize, HKP'li dayıya hasrettiği sona eriyor, tüm halkımıza kutlu olsun. Davamız halkın Kurtuluş davasıdır örgütsüz halk köle halktır örgütlü halk yenilmez.''

AK Partili başkan 'borçsuz bırakıyorum' demişti: Tartışmalar sürüyor AK Partili başkan 'borçsuz bırakıyorum' demişti: Tartışmalar sürüyor

''ÖLÜMLE SITMA ARASINDA BİR TERCİH YAPMAK ZORUNDA KALDIĞIMIZ İÇİN''

''Millet İttifakı’na ciddi eleştirilerimiz var, çok büyük bir beklentimiz yok ama kaba deyimle ölümle sıtma arasında bir tercih yapmak zorunda kaldığımız için Millet İttifakı adayı olan Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz'' dedi.