FOX'un büyük bir izleyici kitlesine sahip ve Med Yapım'ın başarılı yapımcılığında hayat bulan Hudutsuz Sevda dizisi, aşk, entrika ve dramatik olayları ustaca harmanlayarak ekranlara taşıyor. Dizinin başarılı oyuncuları ve özgün hikayesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar

Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin 12.bölüm fragmanları büyük dikkat çekerken izleyicileri de meraklandırdı. Yeni bölümü heyecanla bekleyen seyirciler 2.fragmanla Halil İbrahim'in ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. 

FOX TV'nin sevilen dizisi Hudutsuz Sevda bu akşam 20.00'da merakla izleyicisiyle buluşacak. İzleyicileri meraklandıran Hudutsuz Sevda'da 12. Bölümde " Halil İbrahim öldü! Başınız sağ olsun” sözü damga vuracak. 

Hudutsuz Sevda dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in yer aldığı Hudutsuz Sevda'nın 12. bölüm 2. fragmanında Fikret, Halil İbrahim'e pusu kuruyor.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişecektir.