Bakan Yerlikaya: Polise saldıran 210 kişi gözaltına alındı Bakan Yerlikaya: Polise saldıran 210 kişi gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle haftasonu iftar gerçekleşti. İftara birçok ünlü isim katıldı. Demet Akalın-Okan Kurt çifti, Hülya Koçyiğit, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin katılım sağladığı iftar yemeğine Hülya Avşar da katılmıştı.

"İzah edilmesi güç tavırlar takınmış"

Avşar'ın etkinlikte bir ara fotoğraf makinesini eline alıp çekim yapması gündem olmuştu. Yapımcı Erol Köse Avşar'a tepki veren isimlerden oldu. Yaptığı paylaşımda " Hülya Avşar tüm protokol ve iftar saygı kurallarını hiçe sayıp şen kahkahalar içinde görevlilerin fotoğraf makinesini alıp TC Devleti Cumhurbaşkanı karşısında izah edilmesi güç tavırlar takınmış." diyerek tepki gösterdi. 

"Simit var mıymış bari iftarda"

Avşar bir süre önce "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak" demişti. Bu açıklamasını unutmayan Yeşim Salkım ise Erol Köse'nin paylaşımının altına "Simit var mıymış bari iftarda? " yorumunu yaptı.