İçişleri Bakanlığı 3546 yedek personelleri kendi alanlarında daha fazla istihdam ve atama sayısının artırılmasını talep ediyorlar.

Mesleklerini icra etmekte zorlanan birçok kişi eğiti

m alanlarında iş bulma fırsatının azaldığını görmekte ve ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktadır. İçişleri Bakanlığı yedek personelleri kendi alanlarında çalışmak istemelerine rağmen atama yetersizliği dolayısıyla büyük bir mağduriyet yaşıyor. Dolayısıyla mesleklerinde istihdamın arttırılması, bu insanlar için büyük bir adım olacaktır.

CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı CHP'ye geçen Bayrampaşa Belediyesi'nde işçi kıyımı: 33 işçi SMS ile işten çıkarıldı

Yedek personel olarak belirlenen bu kişiler günümüz ekonomik koşullarında zorlandıklarını ve yaşam standartlarının daha yüksek olması gerektiğini savunuyorlar. 

Kendi mesleklerini icra etmek isteyen yedek personeller bir an önce atamalarının yapılması gerektiğini vurguluyor. Bu taleplerinin karşılığını görmek için sosyal medya mecralarında birleşen yedek personeller seslerini duyurmaya devam ediyorlar.