Müziği ile kulaklarımızın pasını silen, aydın kişiliği ile imrenerek baktığımız sanat camiasının önemli ismi İlhan İrem, dünyadan göçüp gitti. Geriye şarkıları ve sözleri kaldı.. 

İlhan İrem'i Türkiye'nin aydın yüzü olarak da hatırlayacağız. Neden mi?

Çünkü Fethullah Gülen'in terör örgütü elebaşı olduğunu söyleyecek kadar kimse cesur değilken Gülen'e 'Fetuş' diyerek söylenmesi gereken en önemli cümleleri söyledi. 

Çünkü henüz kimse o kadar da cesur değilken, FETÖ başı Fethullah Gülen'e

1999 yılında Yeni İleri'de yazdığı "Mektup" başlıklı yazısında Fethullah Gülen'e atıfta bulundu. 

İşte o yazı;

"Sevgili Fetuş, seni çok özledik nerelerdesin? Devlete çöreklediğin bunca kadrolarla, bütün suçlamalardan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılırsın. Alt tarafı DGM'de vereceğin bir ifade, niye korkuyorsun?"

"Türkiye Cumhuriyeti'nin, Kemalist devrimlerin sarsılmaz bekçileri olarak seni bu coğrafyada bekliyoruz. Gel de içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör"

Şanlıurfa'da ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’: Ya Filistin'i kurtarın ya ümmete yol açın Şanlıurfa'da ‘Büyük Filistin Yürüyüşü’: Ya Filistin'i kurtarın ya ümmete yol açın

Yazının tamamını 18 ağustos 2016'da yani 15 Temmuz'dan hemen sonra İlhan İrem bir kez daha Twitter hesabından paylaşmıştı.

İşte o mektup! ?