İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyet bugün Ankara'da sabah saatlerinde Meclis'te Siyasetçi Hüseyin Akgün ile görüştü. İmar yasasına takılanların yaşadığı mağduriyetlerin konuşulduğu görüşmede talepler iletildi ve çözüm önerileri sunuldu. 

Günün ilerleyen saatlerinde ise Gelecek Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'na ziyarette bulunan İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu ve beraberindeki heyet, yıkımların durması, ağır para cezaların iptali ve yapı kayıt ile ilgili yeni bir yasal düzenlemenin yapılmasını talep ederek çözüm önerilerinde bulundular. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İmar Yasasına Takılanlar Derneğine ve imarzedelere önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan ilk grup toplantısında mağduriyetlerini dile getireceğini ve Meclis'te gündeme gelmesi noktasında gerekli çabaları vereceklerini sözünü verdi. 

Ziyaretin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İmar Yasasına Takılanlar Derneği'ne destek vererek sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: