Kısa sürede seyircinin beğenisini toplayan "İnci Taneleri" dizisi yine son bölümüyle olay yarattı. Perşembe günü yayınlanan bölümde bomba gelişmeler yaşandı.

Son sahnesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizide başrol Yılmaz Erdoğan, "Hatıran Yeter" şarkısını seslendirdi.  Çıplak sesiyle söylediği şarkıyla büyük beğeni alan Erdoğan dizide "Hatıran Yeter" şarkısının bestesinin Ferdi Tayfur olduğunu söyledi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı polislere kendi eliyle yakalandı: Uyuşturucudan işleme alındı

"BU YANLIŞLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİZ"

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Başarılı diziden konuya ilişkin bir özür açıklaması geldi. Açıklamada “İnci Taneleri’nin 3. bölümünde ilk olarak Ferdi Tayfur ustamızın yorumuyla ünlenen ‘Hatıran Yeter’ şarkısını bestesinin de Ferdi Tayfur’a ait olduğu söylendi. Bu yanlışlık için özür dileriz. Bu şarkının sözleri Şair Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği ise Sayın Yılmaz Tatlıses’e aittir. Bu harika eseri hayatımıza katan ustalara saygılarımızı sunuyor, bu vesileyle Sayın Yılmaz Tatlıses’i rahmetle anıyoruz…” ifadelerine yer verildi. 

Editör: Gizem Külcü