Yeni sezon çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyor. Bunun için transferde yoğun çaba gösteren yönetim, birçok bölgeye önemli takviyeler yapacak. İngiltere basını ise bomba bir transfer söylentisi ortaya attı. Galatasaray dünya yıldızını bitirdi. İşte detaylar...

Pendikspor'da umutlar tükeniyor! Kayserispor'a 2-1 yenildi Pendikspor'da umutlar tükeniyor! Kayserispor'a 2-1 yenildi

Transfer konusunda hız kesmeye niyeti olmayan Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Arjantinli yıldız Leandro Paredes'ten haber bekleyen Galatasaray, diğer yandan da Thiago Alcantara ile görüşmeye devam ediyor. İspanyol orta sahayı da kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların Liverpool ile pazarlıklarına sürdürdüğü İngiliz basını tarafından yazıldı.

Fotomaç'ın Daily Mail'den derlediği habere göre; '' Galatasaray Alcantara ile görüşüyor.'' diye duyurdu. 

YİNE YILDIZLARLA OYNAYACAK

Haberin içeriğindeyse; Keita, Firmino, Milner ve Chamberlain'den sonra Thiago da kırmızılara veda etmeye hazırlanıyor. Thiago, Galatasaray'da Mauro İcardi, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo da dahil olmak üzere en üst düzey oyuncuyla birlikte oynayacak" ifadeleri yer aldı.

ariyerinde, Barcelona, Bayern Münih ve Liverpool formalarını giyen 32 yaşındaki İspanyol  merkez orta saha oyuncusu, 10 numara ve ön libero mevkilerinde de oynayabiliyor. Yıldız oyuncunun Liverpool'la olan sözleşmesi 2024'te sona eriyor. 2020'de Liverpool'a imza atan Thiago Alcantara, kırmızılarda şu ana kadar 97 maça çıktı ve 3 gol, 6 asistlik performans ortaya koydu. Rhiago'nun mevcut piyasa değeri 15 Milyon Euro olarak gözükmektedir.