Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündem olan Hadi Özışık, Youtube kanalından isyan etti.

İnternet Haber’in sahibi Hadi Özışık, Sedat Peker ile yaptığı görüşmenin ortaya çıkmasından sonra, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sert şekilde eleştirilmişti.

"ÖLDÜKTEN SONRA BİR ŞEYLER SÖYLERSİNİZ..."

İletişim Başkanı Altun: TRT uluslararası dijital haber kanallarının takipçisi 44 milyonu geçti İletişim Başkanı Altun: TRT uluslararası dijital haber kanallarının takipçisi 44 milyonu geçti

Hadi Özışık, Youtube'daki videoda kendisini eleştirenlere isyan etti:

"Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?"

KARDEŞİ SÜLEYMAN ÖZIŞIK DA KONUŞTU: "BU İKTİDARIN GİTMESİ LAZIM" 

Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık da gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada yayınlanan videoda Özışık şunları söyledi:

“2023 seçimlerinde bize kim daha iyi umut vadediyor kim bizi daha iyi yönetebilir diye bu listeleri karşılaştırdığımızda bir aydınlanma yaşıyorsun. Hepinizi şok edecek şekilde şunu söyleyebilirim; Bu iktidarın gitmesi lazım. Kesin ve net. İktidarın icraatlarına bakıyorum bir de muhalefetin yaptıklarına, söylediklerine bakıyorum. Muhalefet beni daha çok cezbediyor.”