Konserinde kavga çıkan İrem Derici açıklama yaptı.

İstanbul Sultangazi'de sahne aldığı esnada hayranları arasında çıkan kavganın ardından konseri yarıda bırakmak zorunda kalan şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Derici, "Çok çok üzgünüm. Bu kadar büyülü bir enerjiyle başlayan, inanılmaz geçen bir konser, iki grubun birbirine girmesiyle korkunç bir hal aldı. En az Sultangazi halkı da benim kadar üzgün ve olanlardan bihaber. Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması. En yakın zamanda canım ciğerim Sultangazim ile tekrar bir araya gelmek için gün sayıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin" dedi.

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

Sahneden kavgayı gören İrem Derici, "Yapmayın çocuklar" şeklinde kavga eden grubu ayırmak istedi. Kavganın uzaması üzerine Derici sahneden indi ve konser bitti.

OLAY

Şarkıcı İrem Derici'nin dün akşam saatlerinde İstanbul Sultangazi'de Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde verdiği konserde kavga çıktı. Güvenlik üzere olay yerinde bulunan Polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kavga sırasında yaşanan arbede sebebiyle bayılanların olduğu belirtildi.