Altın, dolar ve gümüş fiyatları üzerinden yatırım tavsiyesi veren Memiş, YouTube kanalında takipçilerine kötü haberi verdi.

Dolar kuru ve altın fiyatları hakkında değerlendirme yaparak takipçi kazanan Memiş birçok kişi tarafından beğeni kazandı. Öte yandan  İstanbul’da kuyumculuk da yapan İslam Memiş belli aralıklarla döviz ve emtia piyasası üzerinden son gelişmeleri değerlendirip yatırımcılara kendi uyarı ve görüşlerini paylaşıyor.

İslam Memiş son piyasa değerlendirmesinde dolar ve altın fiyatları için konuştuğu sırada bir de üzücü bir haber verdi. İslam Memiş babasının yoğun bakımda ve bilincinin kapalı olduğunu belirterek bu nedenle memleketi Ordu'da olduğunu bayram boyunca da burada olacağını belirtti.

İslam Memiş şunları söyledi:

“Memlekette Ordu’dayım. Babamın rahatsızlığından dolayı aranızda olamayabilirim. Bir anda ortadan kaybolabilir. Belki 1 hafta 10 gün benden haber alamazsanız merak etmeyin. Bayrama kadar buradayım ve bayramı da burada geçireceğim çünkü babam yoğun bakımda. Geçmiş olsun dilekleri ileten arkadaşlar oldu. Allah razı olsun. Rabbim size, ailenize, annenize, babanıza, sevdiklerinize hayırlı, bereketli, güzel, onurlu, çok nezih bir hayat nasip etsin. Sevdiklerinizle hem dünyada hem ahirette güzel ömürler nasip etsin.

Benim annem 5 yıl önce vefat etmişti. Elimde bir babam kaldı. Babam da yoğun bakımda. Bilinci tamamen kapalı. O yüzden zor günler geçiriyoruz, bekliyoruz haberini. Ömür, nasip, kısmet bu işler. Bu kadar yoğunluğa rağmen bu kadar farklı duygulara rağmen ben hazır vaktim varken, yapabileceğim bir şey yok yoğun bakım kapısında, evdeyim. Eve geldim. Yanınızda olmak için gayret gösteriyorum. Önemli olan insanlara, insanlığa faydalı olmak. Önemli olan verilmiş olan sözleri tutmak. Anneme söz vermiştim. Size söz vermiştim. Siz rahat olun işinize bakın. Finansal piyasalar para pul kısmında ben size dilim döndüğünce aklıma geldiğince anlatırım diye… Hak neyse onu yaşıyoruz. Kim bilir daha neler göreceğiz. Şimdiden tekrar hayırlı iftarlar, hayırlı sahurlar diliyorum. Allaha emanet olun.”

ACI HABER GELDİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in babası Mehmet Ali Memiş'ten acı haber bugün geldi. İslam Memiş babasının vefat haberini sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Babam bugün vefat etti.” ifadeleriyle duyurdu.

29 NİSAN CUMA ALTIN NE KADAR?

Ekonomiyi yakından takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor.  Haftanın son günü gram altında hareketlilik devam ediyor. 905 liradan güne başlayan çeyrek altın düşüşe geçti.

?GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 905,06

Gram altın satış: 905,21

?ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 1.476,00

Çeyrek altın satış: 1.495,00

?YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 2.952,00

Yarım altın satış: 2.991,00

Boykot nedeniyle geliri azalan Starbucks'tan zam kararı Boykot nedeniyle geliri azalan Starbucks'tan zam kararı

?TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 5.895,00

Tam altın satış: 5.960,00

?CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 5.982,00

Cumhuriyet altını satış: 6.072,00

?ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: 6.051,00

Ata altın satış: 6.116,00