Altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Memiş, gram altının 1450 TL'ye kadar çıkacağını ifade etti. 

?ALTININ HER DÜŞÜŞÜ FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRİN

Memiş, "Her düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendirin. Bir ay sonraki senaryoları gördüğünüz zaman ne demek istediğimi net bir şekilde görebileceksiniz." diye konuştu.

?PROBLEM YOK BEKLEMEYE DEVAM EDİN

İslam Memiş, "Yüksekten maliyet yapanlara gaza gelenlere geçmiş olsun. Ancak tabii ki kazanacaksınız. Neden, ne demiştik, bu sene sonunda gram altında 1450, gümüşün gramı seviyesinde 20 TL. Problem yok beklemeye devam edin" diye konuştu

?'FİYATLAR ÇÖKTÜ, SERT BİR ŞEKİLDE GERİLEDİ'

"Net bir şek,lde söyleyeyim bu fiyatlar kalıcı değil, kademeli bir şekilde al" diyen İslam Memiş, "Fiyatlar çöktü, sert bir şekilde geriledi. Bir miktar daha bu gerileme devam edecektir. İlk kademeli alım yapacağınız gram altın seviyesi 880 TL. Ons altın 2 bin dolar seviyesine kırmışken 1880 dolara düşeceğine söylemek de her babayiğidin harcı değil. Gram altını kademeli alabilirim, bugün de olabilir 890 dan başlayarak alabilirim. 900 TL seviyesinin üzerinden almayın. Bugün kademeli alım yapan arkadaşlar bu olumlu rüzgârın geçici olacağını düşünmeli. Bu fiyatlar düşüş anlamında kalıcı olmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başlıyor! Ne zaman geçerli olacak? Akaryakıtta tek fiyat uygulaması başlıyor! Ne zaman geçerli olacak?