İsmail Kartal, Dzeko'nun oyun içerisindeki liderliği ve aidiyeti nedeniyle Dzeko'dan çok memnun ancak son dönemde ciddi bir skor katkısı yapan Batshuayi'nin de formayı hak ettiğini düşünüyor. 

Tecrübeli teknik adam, bu sezon 29 maçta görev yapıp 20 gol ve 5 asist katkısı yapan Dzeko'yu yedek oturtmayı düşünmüyordu ancak Batshuayi'nin kısa sürede verdiği katkı hocayı düşündürüyor. 

5 MAÇTIR SUSKUN

Edin Dzeko en son Konyaspor karşısında üç gol atmıştı. Edin Dzeko, ligde son beş maçta gol sevinci yaşayamadı. Dzeko'nun ilerleyen yaşı ve sürekli ilk 11'de oynadığı için form düşüklüğü olabileceğini düşünen İsmail Kartal, bundan dolayı Batshuayi'ye formayı teslim edebilir.

Fenerbahçe, Konyaspor'u geçemedi! Şampiyonluk mucizelere kaldı Fenerbahçe, Konyaspor'u geçemedi! Şampiyonluk mucizelere kaldı

BATSHUAYİ FARK YARATTI

Son iki aylık maç takviminde ligde Kayserispor'a 3 gol, Konyaspor'a 1 gol, Başakşehir'e 1 gol, Antalyaspor'a 1 gol atan Michy Batshuayi; kupada da golleri sıraladı. İki kupa maçında altı gol atan Batshuayi bu süreçte formayı kapabilir.

Editör: Ali Çetin