İsrail'in açlığa mahkum ettiği Gazze'nin kuzeyinde yüzlerce Filistinlinin un yardımı alabilmek için gece sokaklara dökülmesinin ardından İsrail güçleri adeta katliam yaptı.

Irak'ta yeni yasa onaylandı! LGBTi bireylerine hapis cezası verilecek Irak'ta yeni yasa onaylandı! LGBTi bireylerine hapis cezası verilecek

Elektriğin olmadığı ve İsrail saldırılarının yıktığı yollarda gecenin karanlığında bir torba un alabilmek için yürüyen Filistinliler, El-Kuveyt Kavşağı'nda bir araya geldi.

Erken gelenler bir torba da olsa un alabilirken, eli boş dönenler ve hatta canından olanlar vardı.

Gazze'de 2,3 milyon Filistinliyi açlığa sürükleyen İsrail'in güçleri, El-Kuveyt Kavşağı'nda yardım almak için toplanan Filistinlilere ateş açtı.

Filistin resmi ajansı WAFA'dan alınan bilgilere göre, İsrail güçlerinin El-Kuveyt kavşağında yardım almak için bekleyen Filistinlilere ateş açması sonucu 6 kişi öldü, 83 kişi de yaralandı.

Haberde, yaralıların Gazze'nin kuzeyindeki Şifa Hastanesine nakledildiği bildirildi.

Öte yandan sosyal medyada yer alan videolarda yardım taşıyan kamyonun İsrail güçlerinin saldırısında öldürülen ve yaralanan Filistinlileri taşımak için kullanıldığı görülüyor.

Kamyonun kasasında, evlerine bir torba un götürmek için hayatlarını tehlikeye atan ve İsrail kurşunlarına hedef olan çok sayıda ölü ve yaralı Filistinlinin olduğu görüntülere yansıdı.