Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı. Bugün yurdun genelinde az ve açık bir hava beklenirken öğle saatlerinden sonra Ağrı, Van ve Hakkari çevrelerinde yağmurve sağanak yağış görüleceği belirtildi. Yüksek kesimlerde ise gök gürültülü sağanak ve kar yağışı olması bekleniyor.

Yurt dışından getirilen telefonlara yeni düzenleme Yurt dışından getirilen telefonlara yeni düzenleme

YARIN TOZ VE YAĞMUR GELİYOR

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Toz Taşınımı uyarısında bulundu.

Prof. Dr. Şen, "Bu akşamdan başlayarak akşam saatlerinde güney Ege ve Batı Akdeniz Bölgesi'nde, gece yarısından sonra Ege ve Marmara'da, yarın batı bölgelerde (İç Anadolu dahil) sahra tozu görülecek. Pazartesi Güneydoğu Anadolu'da görülecek. Pazartesi batı bölgeleri, salı günü Türkiye'yi terk eder" mesajını paylaştı.

YARIN AKŞAM YAĞMUR KUVVETLENECEK

Prof. Dr. Şen, "Yarın Kuzey Ege ve Marmara'da başlayacak yağmur havadaki tozu aşağıya indirir. Marmara'da (İstanbul dahil) yarın sabah saatlerinde başlayacak yağmur akşam şiddetlenir. Pazartesi de yağmur devam eder, salı günü Anadolu'ya kayar" ifadelerini kullandı.