İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit'e ziyarette bulunarak halkın nabzını yokluyor. İzmit halkı Akşener'i büyük bir coşkuyla karşılayarak konuşmasını dinledi. Akşener, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

Bahçeli talimatı verdi! MHP bünyesinde Ahmed Cevad Enstitüsü kuruluyor Bahçeli talimatı verdi! MHP bünyesinde Ahmed Cevad Enstitüsü kuruluyor

"İftiralar üzerinden, hakaretler üzerinden ve tuzaklar üzerinden yapılan bir siyasi anlayışın seçmene bir faydası var mı? Köylüye bir faydası var mı? Yok. Atanamayan öğretmene faydası var mı? Yok. EYT'liye bir faydası var mı? Yok. 3600 ek gösterge bekleyen arkadaşlarımıza bir faydası var mı? Yok. Burada çırak çıkan seçmendir. Benim sizden istediğim şu; benim gibi bütün genel başkanları getirin. Oylarınızı çok kıymetli hale getirin. Ceketini asıp oyalamasınlar. "

"11 maaş alan var bu ülkede" 

"Muhalefet sizin avukatınızdır ve hizmet etmek zorunda olan iktidara bu dertleri anlatmak ister. Ama çok güzel bir yöntem var. Söylemediğiniz sözlerle size iftira atarlar. Size herşeyi söylerler. Ama 5 maaş alan yan gelip yatan haramzade danışmanlara da para öderler. 11 maaş alan var bu ülkede. Haram zıkkım olsun. "

Editör: Gizem Külcü