İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var İmamoğlu'ndan ilk ziyaret İnan Güney'e: Beyoğlu'nda yapacak çok işimiz var

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adana'da düzenlenen mitingin çok kalabalık ve coşkulu olduğunu aktararak vatandaşlara güven verdiklerini belirtti.

Habertürk TV canlı yayınına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masadan kalkmasıyla ilgili şunları söyledi: "Benim teklifim kayda değer bulunmadı. Fakat sonra bir düşünme süreci... Müzakere böyle bir şey zaten. Ben gittim partide arkadaşlarla bir araya geldik. Görüştük. Bilerek her kelimesini kendi yazdığım bir sert konuşma yaptım çünkü Türkiye'de siyaset şöyle algılandı hep 'tavşana kaç tazıya tut' şeklinde. 'Acaba Meral Akşener'in kendine bir talebi mi, ekstra bir şey mi var? İşte onunla mı anlaştı, bununla mı bilmem ne oldu.

"Buyur kardeşim ne yapacağız?"

Daha cesaret edemez geri döner. Yani hele bir duralım' gibi. Ben o zaman demiştim 'Ben yerimde duruyorum, masa gitti'. Dolayısıyla çok sert, doğrudur, çok sert ve her kelimesini kendim yazdığım bir konuşma yaptım. Sonra bu işin ciddiyeti anlaşıldı. Bu sefer 'Buyur kardeşim ne yapacağız?' dendi. Bu da müzakere."

"Bilge Yılmaz Bey'i arayarak istifa etmesi gerektiğini söyledi"

"Anket şirketlerden birinin üst düzey yöneticisi Bilge Yılmaz Bey'i arayarak istifa etmesi gerektiğini söyledi." ifadelerini kullanan Meral Akşener, şunları kaydetti:

"Söz konusu kişi, benim yaptığımın yanlış olduğunu söylemiş. Bilge Bey Türkiye'ye borç ödüyor. Bu ülkede hep devlet okulunda okumuş. Sınav kazanarak burslar devletten okumuş. Onun için de kendine bir şey istemediği için. Benim 3 ile 6 Mart arasında en fazla ders aldığım bu. Benim anket sonuçlarıyla şikayetim yok."