AK Parti' nin Bodrum Belediye Başkan adayı, 2 dönem MHP'den Konacık Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve son olarak 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mehmet Tosun oldu. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevinde de Mehmet Tosun geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti'den istifa etmişti.

İYİ Parti'den istifa eden isim AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı oldu

AK Parti Kongre Merkezi Binası'nda düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi açıklama töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Tosun, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kastamonu'da köy muhtarı silahla vurularak öldürüldü Kastamonu'da köy muhtarı silahla vurularak öldürüldü

AK Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olduğunu duyuran Tosun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle, kendisini makamında ziyaret ettik. Bodrum'un yıllardır aşılamayan sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi, bu sorunları Cumhur İttifakı çatısı altında çözebileceğimizi aktardı ve AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın Bodrum Belediye Başkan adayı olarak bizi görmek istediğini ifade etti. Aldığımız bu sorumlulukla, Bodrum'a hizmet için, hayırlısıyla yeniden başlıyoruz." ifadelerine yer verdi.