Bengü Türk Televizyonu'ndan Cem Açıkgöz'ün bugünkü konuğu MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın oldu. Canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Aydın, birçok müjdeyi de sıraladı ve bakanlıkların bu konularda çalışma yaptığını söyledi.

Finans7'nin haberine göre staj çıraklık, kademeli emeklilik, taşeron ve belediye şirket işçilerine kadro, maaş düzenlemesi, kamu mühendisleri ile öğretmenlere iyileştirme konularının bakanlıklar nezdinde bilindiğini ve bu konularda çalışma yapıldığını söyleyen Aydın, şu ifadeleri kullandı:

Rekabet Kurulu'ndan 7 başvuruya karar çıktı Rekabet Kurulu'ndan 7 başvuruya karar çıktı

MHP popülist bir parti değil. Günü kurtarmak isteyen parti değil. Biz 2 düşünüp 1 konuşan partiyiz.

Gayret konusunda en ufak bir şüphesi olmasın bu tür dilek ve temennilerde bulunanlar, beklentiler içinde olanlar.

Cumhur ittifakı olarak o kadar çok kamu kesiminde müjde bekleyen kesim var ki, "Müjde bekleyen, ya da iyileştirme bekleyen kesimler var. Bunlardan bir tanesi de biliyorsunuz ki bu EYT ile ilgili meselelerde bazı konular, kadroya geçişlerde unutulan, gözden kaçmış kesimler var. Kadro bekliyorlar. Hala taşeron şirket üzerinden çalışıyorlar. Biri bu.

Diğeri de stajyerlik çıraklık süreçlerinin bu sürece katkı olarak eklenmesi, bununla da belirli bir kesimin mağduriyeti giderilecek.

Bunu inanın Türkiye'de ekonomiyi elinde bulunduran kadro da biliyor biz de hatırlatıyoruz. Gerekli bakanlıklara bunları iletiyoruz. Kamu mühendislerinin iyileştirme beklentisi var. Öğretmenlerin beklentileri var. Bunlar takibe alınmıştır.

Sorunumuz fazla. Öncelikler var. Şu maaş düzenlemelerinden sonra mahalli seçimler var. Ondan sonra."