Denizli'nin merkez Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleşen olayda İran uyruklu 31 yaşındaki kadın, dün akşam saat 22.00'da arkadaşlarına SMS gönderip, 3 kişi tarafından ormana kaçırıldığını belirtip, yardım istedi. 

Ardından kadın bulunduğu yerin konumunu arkadaşlarına gönderdi. Bunun üzerine yardıma giden 3 arkadaşı ormanda İran uyruklu kadının koli bandıyla el ve ayak bilekleri bağlanmış bir şekilde buldu. Arkadaşları o anları cep telefonuyla görüntüleyip, ihbarda bulundu.

İFADESİNDE 3 ERKEĞİN KAÇIRDIĞINI SÖYLEDİ

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çekilen videoda korktuğu ve vücudunda çizikleri oluştuğu gözlemlendi. Kadın ifadesinde 3 erkeğin kendisini kaçırdığını, ellerini ve ayaklarını koli bandıyla bağladıktan sonra bağırmaması içinde ağzını bantladıklarını söyledi.

İstanbul'da yaralı şahıs kendisini tedavi eden doktora saldırdı İstanbul'da yaralı şahıs kendisini tedavi eden doktora saldırdı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ile Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Poladin'in ifadesi doğrultusunda orman ve çevresinde araştırma yaptı.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları da tek tek incelendi. Ancak, Poladin'in kaçırıldığına dair bir bulguya rastlanmadı.