Kahramanmaraş merkezli meydana gelen şiddetli depremler, 11 ilimizde yıkımlara neden oldu. 45 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem felaketinde binlerce bina yerle bir oldu. Depremin yaralarını sarmak için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken sabaha karşı Kahramanmaraş'ta korkutan bir olay yaşandı. elediye personelinin kullandığı 8 çadır çıkan yangında küle dönerken, yangının depremzedelere yapılan tüm uyarılara rağmen kullanılan elektrikli sobadan kaynaklandığı iddia edildi.

Kur'an kursunda çocuklara şiddet uygulayan imam görevden uzaklaştırıldı Kur'an kursunda çocuklara şiddet uygulayan imam görevden uzaklaştırıldı

Saat 04.20 itibarıyla çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, 3 kişilik bir ailenin kaldığı çadırın yanmasıyla babanın kolunda ufak bir yaralanma ve annenin saçları ile parmak uçlarında ufak yanıklar meydana geldiği ifade belirtildi. Ailenin tedavisinin hastanede devam ettiği kaydedildi. Yangının çıktığı bölgede vatandaşların kısa sürede tahliye edildiği öğrenildi.