Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için yeni aday! Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için yeni aday!

İzmir'in amatör spor kulüplerinden Karabağlar Spor Kulübü'nün, genç kaleci Kenan Gürsen Saat (23) ile bir sezon sınır kelle paça çorba karşılığında anlaşması futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Amatör spor kulüplerinden Karabağlar Spor Kulübü, 23 yaşındaki Kenan Gürsen Saat ile hiç beklenmeyen bir transfere imza attı. Bu anlaşmaya göre Saat, spor kulübüyle yaptığı anlaşma karşılığında bir sezon boyunda sınırsız kelle paça çorba içebilecek.

"SINIRSIZ KELLE PAÇA İÇECEĞİM"

Spor kulübü başkanı Adem Kuzu'nun aynı zamanda restoranı olduğunu ve burada sık sık kelle paça çorba içtiğini belirten Saat, "Başkanımızın restoranına uzun zamandan beri gidiyordum. Orada sık sık kelle paça çorba içiyordum. Bu teklif de benden geldi. Bir sezon boyunca çalışmalarım karşılığında sınırsız kelle paça içeceğim. Transfer bence çok güzel oldu. Bu sene şampiyon olursak hedefim, beyti karşılığında yeni anlaşma imzalamak" dedi.

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Saat, bir yandan da mutlu olduğu işi yaptığını söyledi.

"SPORCULARIMIZ EĞER BAŞARILI OLURSA..."

Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Adem Kuzu "Kenan benim eski müşterilerimdendi. Kendisi kelle paça hastası. Benim tüm futbolcularım idman sonrası restoranda ücretsiz yemek yiyor ama Kenan'ın sınırsız kelle paça hakkı var. Sporcularımız eğer başarılı olursa beyti değil tandırla besleyeceğim" dedi.