Dünyanın ilk ve tek kıtalar arası triatlon yarışı olma özelliği taşıyan ''Challenge İstanbul'' organizasyonu birçok ünlü isimle geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın triatlon bisiklet kısmında pedal çevirdiği, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın da yüzme etabında yarıştığı organizasyonda Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu da mücadele etti. Yerli ve yabancı 750 triatletin katıldığı yarışmada sporcular sırasıyla; 2.3 km yüzme, 40 km bisiklet ve 10 km koşudan oluşan zorlu bir parkurda yarıştılar.

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu, geçtiğimiz yıllarda Kalyon Holding tarafından hayata geçirilen Kalyon Venture Capital'e liderlik ederek girişimlere yatırım yapmaya başlamasıyla çok konuşulmuştu. Genç yaşında iş hayatında yaşadığı başarılarla geriden gelenlere ilham veren Murathan Kalyoncu iş hayatındaki başarılarının yanı sıra sosyal etkinliklerde de aktif rol alıyor.

Spora ve sporcuya her daim destek veren Kalyon Holding, sosyal medya hesabından Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu'nun Challenge İstanbul'da mücadele ettiğini şu sözlerle paylaştı.

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyemiz Murathan Kalyoncu ''Challenge İstanbul''da mücadele etti.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde ve Beykoz Belediyesi'nin desteğiyle dünyada ilk kez ilk kıtalararası triatlon yarışı ''Challenge İstanbul'' bugün İstanbul'da gerçekleşti. Yerli ve yabancı 750 triatletin katıldığı yarışmada sporcular sırasıyla; 2.3 km yüzme, 40 km bisiklet ve 10 km koşudan oluşan zorlu bir parkurda yarıştılar.

Başta Yönetim Kurulu Üyemiz Murathan Kalyoncu olmak üzere tüm yarışmacıları verdikleri zorlu mücadeleden dolayı canı gönülden kutluyoruz.

Spora ve sporcuya her zaman destek vererek, genç nesillerin sporla olan bağını artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları dudak uçuklattı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilet fiyatları dudak uçuklattı

MURATHAN KALYONCU'NUN HAYATINI DEĞİŞTİREN KARAR!

Sosyal medya hesabından hayatı hakkında aldığı kararı paylaşan Murathan Kalyoncu birçok kişiye de ilham oldu. 

Sporu yaşam tarzı haline getirdiğini belirten Murathan Kalyoncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

''Herkese merhaba. Hayatımı değiştiren, artık bir yaşam tarzı haline getirdiğim sporun önemini her fırsatta dile getirmeye; sporu ve sporcuyu desteklemeye gayret ediyorum. Dün de hem ilgi alanım olduğu için hem de böyle güzel etkinliklere katkıda bulunmak için uzun bir antrenman sezonundan Challenge İstanbul’daydım. Bu heyecan verici organizasyona katılmak için 04.30 itibariyle Beykoz’daydım.

Yerli ve yabancı 750 sporcunun katıldığı mücadelede önce Kanlıca- Küçüksu arasında 2,3 km yüzdük ardından Asya’dan Avrupa’ya bisikletle tam 40 km pedal çevirdik ve son olarak Küçüksu-Çubuklu arasında 10 km koştuk.Müthiş bir parkurda pazar sabahına şahane bir başlangıç yaptık. 🎉

Emeği geçen, ve beni bu yolda destekleyen herkese çok teşekkür ediyor, keyifli bir hafta diliyorum.''

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Kalyoncu'nun Instagram üzerinden paylaştığı videoyu izlemek için tıklayınız.