Ensonhaber.com'un haberine göre İBB ekipleri binanın yıkılmasının üstünden 5 gün geçmesine rağmen molozları kaldırmamış.

İBB’ye ait iş makineleri, molozları sadece kenara alabildi. Vatandaşlar, belediyenin yavaş davrandığını belirterek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.

Dere kenarında buldukları cisim patladı! 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı Dere kenarında buldukları cisim patladı! 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Ensonhaber mikrofonuna konuşan bir vatandaş, “Burada eski bir bina vardı zaten. Çökmesi kaçınılmazdı ve ne yazık ki çöktü. İnanılmaz bir şey, 3 gündür hala enkaz kaldırılamadı. Devletimiz deprem bölgesinde binlerce binanın molozunu kaldırdı ancak İBB, tek bir binanın molozunu kaldıramıyor. İnsanlar mağdur, tramvay çalışmıyor. Sıkıntılı ve insanlar tedirgin. Şu molozların kalkması lazım. İnsanlar gördüğü zaman sıkıntı yaşıyor. Trafik de felç oldu, sağ olsun bizim Büyükşehir Belediye Başkanı da Anadolu turunda. Büyükşehrin çalıştığı yok. 16 milyonun içini çalıyorlar. Bir tane bina ya… İmamoğlu bir tane molozu kaldıramıyor. Neredesin sen? Birazcık İstanbul’a bak” dedi.

Editör: EDİTÖR İSCI