Bugün İstanbul Kartal'da gerçekleşen cinayette İşçi Haber olarak olay yerindeydik. Mahalle sakinlerine mikrofon uzatarak olayın perde arkasını ortaya çıkarttık. 

Olay, Kartal Cumhuriyet Mahallesi Pelin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Cansu Demirel ve Dilara Gültay isimli iki genç kadın, Gültay'ın eski sevgilisi olan Mustafa Payan'a ait bir apartman dairesinde buluştu. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre gece yarısı, iki genç kadın ve Mustafa P. arasında şiddetli bir tartışma yaşadı. Sabah saatlerinde Polis ekiplerini arayan Mustafa Payan’ın ihbarı üzerine adrese gelen polis ekipleri, daire içerisinde bulunan Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın cansız bedenini buldu. Yapılan araştımalara göre Mustafa Payan'ın kayıp olarak aranan 2 kadını öldürdüğü belirlendi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın aileleri ise sinir krizi geçirdi. Çalışmaların devamında ise adres içerisinde yapılan aramalarda, uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga tespit edildi. Maktul şahıslara yönelik yapılan sorgulamada ise ‘kayıp şahıs’ olarak aranma kayıtları olduğu belirlendi.

Bakan Fidan ile Mısırlı mevkidaşından basın açıklaması! Bakan Fidan ile Mısırlı mevkidaşından basın açıklaması!

İki genç kadının cansız bedeniyle aynı evde olan ve ihbarda bulunan ev sahibi Mustafa Payan’ın bileklerini keserek intihar teşebbüsünde bulunduğu tespit edildi. Musatafa Payan'nın tedavi amaçlı kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği ve hayati tehlikesinin olmadığı tespit edildi. Hayatını kaybeden kadınların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken kadınların ölüm nedenleri henüz açıklanmadı.