ATV Ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında kayıp olarak aranan Engin Karakollu'nun babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında oğlunu öldürdüğünü açıklayan baba Arif bey cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Anne ve kız kardeşi sinir krizine girerken babanın cinayeti nasıl işlediğini bir bir anlattı. Cinayetin her detayı ise kan dondurdu.

Kendisinden 15 aydır haber alınamayan Engin Karakollunun başına ne geldiğini öğrenmek isteyen anne Şazımat Karakollu ve kız kardeşi Müge Anlı'nın programına başvurdu. Nevşehir'de yaşayan Engin Karakollu'nun katil zanlısı babası Arif Karakollu çıktı. Arif Karakollu bu gün Müge Anlı'ya cinayeti itiraf etti ve cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Baba Arif Karakollu cinayet anı ile ilgili şunları söyledi:

"HER GÜN HUZURSUZLUK ÇIKARIYORDU"

Engin'in psikolojik sorunları vardı. Her gün gelip evin içinde huzursuzluk çıkartıyordu. Ben her gün yemeğini yapıyorum yumurtasını haşlıyorum ama her gün 4 sefer gelip huzursuzluk çıkartıyordu.

Bir gün gece geldi. Zaten can korkusuyla yatağın altında tüfek var. Kendimi emniyete almak için saklıyordum. Sonra yine geldi bende kaçarken bir el ateş ettim döşünden vurdu hemen öldü. Tek kurşunla öldü.

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

"MANDIRANIN YANINA GÖMDÜM"

Öldürdükten sonra öptüm sonra mandıranın yanına gömdüm. Mandıranın yanına çuvalların orada 1 metre kazıp gömdüm. Üstüne saman çuvallarını örttüm.
Huzursuz oldum vicdan azabı çektim.Evde bile huzursuz oldum yatamadım. Bana kimse yardım etmedi sürükledim kendim gömdüm. Baba canlı yayında bunları anlatırken anne ve kız kardeş ise sinir krizine girdi.

Arif Karakollu itirafın ardından eşinden helalik istedi ve canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Bahçelievler Emniyet Müdürü cinayet buro ekipleri canlı yayında Arif Karakollu'yu tutukladı. 

Editör: TE Bilişim