Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, Kanal D'nin sevilen dizisi "Ya Çok Seversen" ile büyük bir çıkış yakalayan Kerem Bürsin, En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Gecenin yıldızları arasında parlayan Bürsin, oyunculuğuyla değil, aynı zamanda etkileyici görüntüsüyle de hayranlarını kendisine hayran bıraktı.

Altın Kelebek'te ödül alan Kerem Bürsin, sahnede konuşamadı

Bürsin'in çekici görünümü, tarzı ve karizmasıyla dikkat çektiği gecede, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda şıklığı ve karizmasıyla da neden bu kadar sevildiğini bir kez daha ortaya koydu.

Bir 3 kişi, brogue ayakkabı ve takım elbise görseli olabilir

Kerem Bürsin, sahneye çıkarak duygularını paylaştı. "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ederim." diyerek yapım ekibine ve partneri Hafsanur Sancaktutan'a teşekkür etti.

Bir 2 kişi, sakal ve şunu diyen bir yazı 'PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ PANTENE ALTIN EBEK ERİ TR INE' görseli olabilir

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu ödülünü kazanan Kerem Bürsin, hayranlarına ve sektöre bir kez daha yeteneğini kanıtladı.