CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun depremden etkilenen Malatya ziyareti sırasında uğradığı tepki gündem olmuştu.

Kılıçdaroğlu'na bir depremzedenin tepkisi gibi ortaya çıkan görüntülerde bir vatandaş "CHP geçmişiyle nasıl helalleşecek? CHP'nin geçmişini sizler gibi, hepimiz biliyoruz." demişti.

"ERBAKAN'IN KEMİKLERİ SIZLIYOR"

Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı AK Partili Rıdvan Fadıloğlu, belediyeyi borçsuz devretti

Daha sonra aynı kişi "Erbakan'ın kemikleri sızlıyor. Geçmişinizle hesaplaşın sonra gelin." dedi. 

CHP'Lİ ÖZEL: PROTESTO EDEN KİŞİ ESKİ MÜSİAD ŞUBE BAŞKANI

Yaşanan olayla ilgili konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nu protesto eden kişinin eski MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan olduğunu söyledi.

Özel,televizyon programında yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Konteynerin birinden birisi genel başkanımızı protesto etmeye başladı. İlk başta şaşırdım; konteynerden bir depremzede diye düşünüyorsunuz, 'CHP zihniyetli, biz sizi biliriz, gidin buradan, falan.' O sırada Veli Ağbaba (CHP Malatya milletvekili) o konteynere doğru döndü ve 'Hüseyin bey, tanıdım sizi, gördüm sizi' dedi. 'Abi tanıyor musun' dedim; 'Hüseyin Kalan' dedi, MÜSİAD'ın eski başkanı."

"KENDİNİ DEPREMZEDE GİBİ KONTEYNERE SOKMUŞ"

Hüseyin Kalan'ın kendini bir depremzede gibi konteynerin içine soktuğunu iddia eden Özel, "Oradan genel başkanımızı protesto ediyor. Foyası ortaya çıkınca, bu sefer döndü Saadet Partililere, 'Yazıklar olsun size, Erbakan hocanın kemikleri sızlıyor, siz nasıl olur da CHP'lilerle kolkola yürürsünüz. Nasıl hakaretler falan. Bu normal bir şey değil." dedi.